Biscuitii Casei Covrigei Casei Prajitura CaseiPizza CaseiMini Tort
vezi toate
sortimentele

ALKA COVRIGEI ITALIENESTI

Reţete originale mediteraneene

Originali Mediteraneeni Clasic Italian

Originali Mediteraneeni cu Măsline

Originali Mediteraneeni cu Verdeţuri

Originali Mediteraneeni cu Tărâte

Rețete originale
mediteraneene

Proveniţi din sudul Italiei şi cunoscuţi sub denumirea de “taralli”, Covrigeii casei sunt copţi în cuptor prin metode tradiţionale ceea ce le conferă fragezime şi un gust inconfundabil. La realizarea lor se folosesc doar ingrediente 100% naturale, atent selecţionate.

Oricine știe că un preparat italienesc nu este gata până nu se presară deasupra o mână de verdețuri proaspete și aromate. De aceea am încorporat în Covrigeii casei mediteraneeni verdeţuri atent selecționate, pentru a crea un gust mai bogat și mai intens, autentic italienesc.

De mii de ani, uleiul de măsline este folosit în întreaga zonă mediterană nu numai pentru proprietățile vindecătoare, ci și pentru gustul bogat care înnobilează orice preparat. Acum te bucuri de aceiași covrigei crocanți și gustoși, presărați cu bucățele de măsline naturale de cea mai bună calitate.

Cum putem face covrigeii mediteraneeni și mai consistenți, și mai aromați? Cu făină naturală de tărâțe, desigur! Așa am creat un gust tradițional rustic pentru covrigeii crocanți, numai buni de savurat într-o pauză la birou, la școală sau oriunde ai fi!